Treballem en la defensa, la difusió, la protecció i la conservació del patrimoni natural, històric, arqueològic, artístic i cultural de Calafell.

Publicacions

ALARI, FERMÍ; PAPIOL, ISIDRE. Últimes notícies del Viola i altres històries locals. Col·lecció "Miscel·lània Calafellenca"; núm. 1. Calafell, 2019. EXHAURIT

ALARI, FERMÍ; PAPIOL, ISIDRE. La conspiració del baró d'Anthès i més històries locals. Col·lecció "Miscel·lània Calafellenca"; núm. 2. Calafell, 2020. En venda a la Llibreria Papiol, Cal Saura, Llibreria Esther i Papereria Rosa.


SANTACANA, JOAN; ALARI, FERMÍ; POU, JOSEP. Història de Calafell. L'ADN d'un poble penedesenc al llarg del temps. Col·lecció "Miscel·lània Calafellenca"; núm. 4. Calafell, 2021. En venda a la Llibreria Papiol, Llibreria Esther i Papereria Rosa.


SANTACANA, JOAN; ALARI, FERMÍ; FARRÉ, RAMON. Una arquitectura capdavantera. Col·lecció "Heretatge", núm. 1. Calafell, 2022. En venda a la Llibreria Papiol.


ALARI, FERMÍ; PAPIOL, ISIDRE. Un any i un dia a l'estraperlo i dinou històries més. Col·lecció "Miscel·lània Calafellenca"; núm. 5. Calafell, 2022. En venda a la Llibreria Papiol.SANTACANA, JOAN; POU, JOSEP; ALARI, FERMÍ; El Castell de Calafell. Col·lecció "Heretatge", núm. 2. Calafell, 2022. En venda a la Llibreria Papiol, Cal Saura i Estanc Jordi.
1 comentari: