Treballem en la defensa, la difusió, la protecció i la conservació del patrimoni natural, històric, arqueològic, artístic i cultural de Calafell.

dimarts, 5 d’abril del 2016

Nova activitat: Caminada a Montpaó

Us presentem la informació de la nova activitat, una caminada a Montpaó que hem organitzat amb l'estreta col·laboració de Calafell Històric.

L'objectiu de la caminada és donar a conèixer aquest espai patrimonial del municipi, d'origen medieval (documentat al s. XI com a Montispavonis), amb els comentaris dels historiadors locals Ramon Paraíso i Josep Pou, que ens acompanyaran en la ruta a peu per antics camins de muntanya.

 
Dia: 17 d'abril
Punt i hora de concentració i sortida: A les 8.45 h, Plaça de les Eres

Caminada cap a Montpaó pels camins fins arribar al poblat, amb els comentaris del Ramon i el Josep. En arribar gaudirem d'un esmorzar de brasa. Tot seguit, es farà la presentació històrica del poblat.

En acabar, farem el recorregut de tornada. Està previst acabar sobre els volts de les 14 h.


És una activitat gratuïta, no obstant les places són limitades.
Cal fer una inscripció prèvia abans del proper dijous dia 14 d'abril, enviant un correu electrònic a amicsdelpatrimonidecalafell@gmail.com

* L'itinerari és de dificultat baixa. Recomanem portar calçat còmode.
* En el cas de persones que no puguin fer la caminada, i vagin en cotxe, el punt i hora de trobada serà la confluència entre els carrers Amadeu Vives i Carrer Alp de Calafell Parc, cap els volts de les 10 h.

Us hi esperem,
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada