Treballem en la defensa, la difusió, la protecció i la conservació del patrimoni natural, històric, arqueològic, artístic i cultural de Calafell.

diumenge, 8 de maig de 2016

La tecnologia prehistòrica a Calafell, a càrrec de l'expert Miquel Guardiola

El passat 7 de maig, l’exposició Tecnologia Prehistòrica amb tot d’eines reproduïdes de forma experimental, es va instal·lar a Cal Xalamó de Calafell.

L’exposició ha estat organitzada en col·laboració amb el SERP i l’empresa Esclats. A les 19.30 h l’investigador del SERP, Artur Cebrià, i J.I. Morales (IPHES), van presentar una demostració de fabricació d’eines de pedra, a càrrec de Miquel Guardiola (Esclats, Prehistòries Didàctiques). 


El Miquel és arqueòleg, especialista en tecnologia lítica i divulgador i didàctic en prehistòria i etnologia a Esclats(Prehistòries Didàctiques). A llarg de la tarda ens va explicar l'evolució de les eines prehistòriques, sense deixar de fer unes magnífiques demostracions.

Des d'Amics del Patrimoni us donem les gràcies, Artur, Juan Ignacio i Miquel, per aquesta oportunitat i per compartir el vostre entusiasme amb tots nosaltres. 

Fins la propera!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada