Treballem en la defensa, la difusió, la protecció i la conservació del patrimoni natural, històric, arqueològic, artístic i cultural de Calafell.

dimecres, 28 de juliol del 2021

Properes activitats: conferència sobre l'iber i visita a l'excavació del poblat ibèric de les Masies de Sant Miquel

Font: Wikimedia

El divendres 6 d’agost de 2021, a les 7 de la tarda, Noemí Moncunill, doctora en Filologia llatina i investigadora de llengües preromanes, ens oferirà la conferència "Quan encara no parlàvem llatí (Les primeres llengües escrites de la península Ibèrica)". Aquest acte tindrà lloc al Centre Cívic Cinema Iris. L'aforament estarà limitat a la capacitat del local. No es fa reserva prèvia.

I l'endemà, el dissabte 7 d’agost, a les 6 de la tarda, farem una visita guiada a l'excavació del poblat ibèric de les Masies de Sant Miquel, amb el guiatge i els comentaris de Jordi Morer, director de l'excavació. El lloc de trobada serà l'ermita de Sant Miquel, que es troba a més o menys 1 km de la comarcal que va del Vendrell a Santa Oliva, Llorenç, Sant Jaume dels Domenys... A la rotonda de Saifores, agafeu el trencall a mà dreta que duu a les Masies de Sant Miquel. Si hi hagués molta gent, es farien dos grups. Cadascú o cada ”bombolla” hi anirà amb el seu cotxe. Hi ha lloc per aparcar. S’aconsella portar barret.

2 comentaris:

  1. Des de l'Òmnium Cultural del Baix Penedès, us estem molt agraïts per aquesta iniciativa de visitar el Poblat Ibèric de les Masies de Sant Miquel.
    Moltes gràcies també al Josep Pou i a la resta d'arqueòlegs que ens van acompanyar.

    ResponElimina
  2. Ens agradaria molt tenir access al contigut d'aquestes conferències en un futur, per si es poguessin enregistrar. Gràcies.

    ResponElimina