Treballem en la defensa, la difusió, la protecció i la conservació del patrimoni natural, històric, arqueològic, artístic i cultural de Calafell.

dissabte, 19 de novembre del 2022

Col·laboracions amb dos actes ben diferents

Aquest cap de setmana, els Amics del Patrimoni de Calafell col·laborem amb l'organització de dues activitats ben interessants.

Per una banda, divendres, 25 de novembre, es farà a la Biblioteca Ventura Gassol la Viquimarató Colònies de Vilamar. Aquest acte, inclòs dins el Centenari de les Colònies, està organitzat per l’Ajuntament de Calafell, la Biblioteca, els Amics del Patrimoni i Amical Wikimedia, amb l’objectiu de crear i millorar articles de la Viquipèdia relacionats amb les Colònies de Vilamar. Aquesta iniciativa neix de la voluntat de donar visibilitat a les Colònies en l’obra enciclopèdica més consultada del món, amb motiu del Centenari que celebrem enguany. La Viquimarató començarà a les 5 de la tarda amb el taller "Com funciona la Viquipèdia?", que durarà fins a les 6 (cal inscriure-s'hi a biblioteca@calafell.org). I de 18 a 21 h serà el moment perquè tots els editors voluntaris comencin a fer la feina prevista de crear o millorar articles de la Viquipèdia relacionats amb les Colònies. Tant el taller com la trobada per editar estan obertes a tothom. Es recomana portar l'ordinador portàtil, si se'n disposa.

Per altra banda, el dissabte 26 de novembre es farà trobada per continuar la tasca de refer els marges del camí del Mas d'en Vives. Aquesta vegada, es compta amb la col·laboració de Calafell Històric i la Comunalitat de Calafell, i l'esdeveniment s'inscriu dins la de la Setmana Pedra Seca 2022. El punt de concentració serà a Cal Bolavà,a les 8.30, i la jornada acabarà a la 1 del migdia. Per a aquesta activitat cal inscripció prèvia enviant un missatge a amicsdelpatrimonidecalafell@gmail.com.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada