Treballem en la defensa, la difusió, la protecció i la conservació del patrimoni natural, històric, arqueològic, artístic i cultural de Calafell.

divendres, 15 de desembre del 2023

Un nou volum de petites grans històries calafellenques

Aquest divendres 15 de desembre de 2023 s'ha presentat el volum número 6 de la col·lecció Miscel·lània Calafellenca, el número 4 signat pels autors Fermí Alari i Isidre Papiol. Com en els volums precedents, la memòria de Papiol i la meticolusitat d'Alari es troben per explicar fets aparentment intranscendents, però que han marcat la vida de Calafell. En aquesta ocasió ens ofereixen episodis al voltant de conflictes armats diversos, personatges característics, diversions i costums d'abans, etc. 

Cal destacar que alguns dels capítols estan redactats per altres autors, persones que en el seu dia van escriure relats sobre la seva quotidianitat. Aquesta és la tasca que tant els autors com en Joan Santacana, que els ha acompanyat, animen a emprendre a tothom, perquè mantenir la memòria dels fets passats és cosa essencial.

La presentació s'ha fet a l'hotel L'Antiga de la plaça de Catalunya de Calafell i s'hi han aplegat mig centenar de persones. Els nostres socis han pogut obtenir un exemplar com a obsequi prenadalenc. A partir de la setmana que ve, el llibre es podrà trobar als punts de venda habituals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada