Treballem en la defensa, la difusió, la protecció i la conservació del patrimoni natural, històric, arqueològic, artístic i cultural de Calafell.

dimecres, 6 de desembre del 2023

Dues activitats en un cap de setmana: un llibre nou i una visita a Montpaó

Els dies 15 i 16 de desembre els Amics del Patrimoni hem preparat dues activitats destacades. El divendres 15 de desembre es presentarà un nou volum de la col·lecció "Miscel·lània Calafellenca" que edita la nostra entitat: Enduts pel temporal. Es tracta de l'exposició de fets diversos de la història de Calafell a càrrec de Fermí Alari i Isidre Papiol. Aquest acte es farà a les 7 de la tarda, a l'Hotel Antiga de Calafell.

I l'endemà, 16 de desembre, ens afegim al repte #100XU que lidera l'arquitecta i corredora Anna Saballs per salvar patrimoni oblidat. En aquest cas, farem una ruta a peu fins a Montpaó on Joan Santacana farà una dissertació sobre l'extraordinari interès que té aquest antic poble medieval, el deteriorament lamentable en què es troba i el projecte de recuperació futur. La convocatòria és a les 9 del matí a Cal Bolavà i s'anirà a peu resseguint el torrent de Montpaó. Tornada pel mateix lloc. Distància aproximada total: 10/12 km. Dificultat: moderat. Cal portar calçat còmode i aigua. No cal inscripció prèvia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada